Portalul comunelor www.comune.ro - Reclama ta aici - peste 25000 pagini
 
 
www.comune.ro - Pagini comunale |  Blonda, Biletul si Bugetul

   Blonda, Biletul si Bugetul

Data: 18 Ian 2007
Initiator: admin
Tema: Blonda, Biletul si Bugetul
Vezi lista CAMPANIILOR
Key:

buget, coruptie, guvern, cotroceni, tupeu, borfasi

3B-Blonda, bugetul si biletul
 
Oare e coruptie generalizata in tara?
Ati venit la putere pe sloganul “Dreptate si adevar” , chiar v-am facut campanie ca sa se termine cu coruptia generalizata a PSD. Schimbarea Domnului-bucuria nebunului.
Am uitat sa va-ntreb a cui Dreptate si al cui Adevar ?
Ce legatura are cu campania pentru transparenta declansata in paginile comunale, veti vedea imediat.
Un personaj extrem de blond, care are doua calitati-e prietena cu presedintele Norvegiei si are un fund superb-trebuie sa recunosc asta , a tulburat rau de tot apele. Cand te urci pe 5 miliarde lei din bugetul de stat pe prestatii de avocatura, fara licitatii, fara ofertari de la terti , strict in aranjamente- cine-ti mai ajunge la nas ? Apropos, se zice ca in cinstea ei la cererea presedintelui Norvegiei se va schimba capitala tarii din Oslo in Bloslo.
5 miliarde-urmariti putin avalansa, ce face blonda ca sa scape- arunca piatra pe post de santaj. Daca era corecta de ce-a tacut ? Presedintele de ce-a tacut ? Premierul de ce nu stie sa se exprime ? Ce lume-ati facut aici ?
Presedintele il acuza pe premier de apartenenta la grupuri de interese si favorizarea lor ca prim ministru. Premierul arata o favorizarea a unei firme prin intermediul presedintelui.
Pentru ce toate astea ?
Pentru BUGET, observati oare ca toti acesti bani sunt bani de la buget ? Si pentru asfaltari, si asistenta juridica, etc… se joaca de fapt banii publici.La cel mai inalt nivel. Fara scrupule.
Banii de la buget vin din taxa noastra ca suntem cetateni ai Romaniei. E taxa pe prostie asta ? Adica populatia da banii ca ei sa-i bage-n buzunar ? Raspunde cineva  pentru asta ?
Am fentat Europa iar. Ne este caracteristic.
Castelul Bran – alti bani de la buget.Toate celelalte cad la tupeul Presedintelui CJ Brasov, Cancescu. Adica spune Becali « mai hahalera de Cancescu, mie-mi cere avocatul 15 mil pe castel si tu vii cu un aranjament de 60 mil euro » . De unde banii astia?-din BUGET.
Credeti ca intereseaza urmarile ?
Cati bani ii trebuie unui om pentru un trai decent? Si-atunci restul, pentru ce anume ?
Ei spun « grupuri de interese » la aceste structuri care de fapt sunt de tip mafiot.
Stiti de ce stau linistiti cu totii-pentru ca au lansat chestia cu  "ne va taxa electoraltul"  si e simplu, nu vor raspunde altfel…ce tip de tupeu e asta ????????
Constantin Oprescu

PRELUAREA MATERIALELOR - CONDITII
Materialele publicate pot fi preluate si postate pe internet, in site-uri, presa online sau alte tipuri de prezentare, in conditii normale prin RSS, Facebook, Twitter. Preluarea manuala consta in maxim 6 randuri si link de continuare pe materialul respectiv. Se vor specifica Titlul materialului, numele autorului, siteul www.comune.ro cu link spre el si data. .
Hartile judetelor, provinciilor istorice si cele fizice ce insotesc prezentarile nu fac obiectul preluarii! .
Fotografiile marcate cu drepturi de autori pot fi preluate numai cu acordul autorilor! .
Se interzice modificarea continutului materialelor preluate.
Administrator portal
noutati


 
 
 
 
 
 
 
 

 
Portalul satelor logo sate SATE.RO
 
 
 
 
 
 
 
 
 ***||comuna, judet, provincie istorica, primarie, web, harta | Portalul comunelor este o enciclopedie web parte din Infogrupul comunitatilor si prezinta comuna, sate componente, comunitate locala, harta, judet si provincie istorica, primarie si consiliu local, turism si hoteluri, galerii foto! ***||Literatura Mircea BatranuLiteratura Mircea Batranu, Blogul de literatura prezinta în pagini separate Proiectul literar Pacatele vointei, Proiectul serial De vorba cu sotia mea, Proza scurta, literatura romantica si fantastica, schite, momente, scenarii, nuvele, povestiri, romane. ***||Poveste de pe net-3D Cartea iubirii; Proiectul literar Pacatele vointei. O poveste de dragoste nascuta pe net, despre dorinta, daruire, pasiune si iubire sub semnul runei Perthro ai al curcubeului! Intre agonie si extaz! ***||Nea Vasile si japonezul Cartea cunoasterii, Nea Vasile si japonezul, omul pamantului si omul lunii; cea mai mare descoperire a omenirii, despre secretul si dreptul pamantului! ***||Poker la Finisterre Cartea sperantei. Despre Calea vietii si Calea spiritului la capatul lumii, la Finisterre sub semnul runei Ansuz. Despre cea mai mare experienta a omenirii! ***||Carierista, cartea interzisa Cartea rostului! O carte despre razvratirea codului feminin si infernul lumii de azi! ***||Analistii Cartea Cautarii este un omagiu adus analistilor si cercetatorilor, celor ce gasesc portile spre civilizatia viitorului si se afla sub simbolul buddhist al „Nodului fara sfârsit”- shrivasta, al miracolelor universului si al vietii eterne. ***||Ciclopul, varanul si presedintele Cartea datoriei este o carte despre onoare sub semnul magic al heptagramei; ***||Pastile si tablete Mircea Batranu Pastile si tablete despre lumea de azi.

© 2006 - Comune.ro
Toate drepturile rezervate
Design si Programare Web
Digital ContrastDigital Contrast

eXTReMe Tracker


PageRank
Review comune.ro on alexa.com