Portalul comunelor www.comune.ro - Reclama ta aici - peste 25000 pagini
 
 
« Inapoi la judet Actualizat la: 06 Mai 2007 Azi este: 26 Mai 2022
Comuna Alunu  Economie TITLU Alunu

Comuna Alunu - Judetul Valcea

ASEZARE COMUNITATE ECONOMIE ADMINISTRATIE SPONSOR
SPONSOR
PAGINA SPONSORULUI
Pagina ta! Continutul poate fi reclama pentru ativitatile tale! SERVICII PENTRU TINE!
ANUNTURI
Anunturi:
2006-12-24 - Primaria Alunu - SARBATORI FERICITE


Acum cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie.
Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa si in suflet.
Fie ca Iubirea, Intelepciunea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in Noul An.
L A   M U L T I   A N I!
Primaria comunei Alunu, judetul Valcea
2006-10-02 - Primaria Alunu - Post mecanic utilaje Primaria comunei Alunu, judetul Valcea, scoate la concurs postul de mecanic utilaje (excavatorist) in data de 10 octombrie 2006. 
Concursul consta in proba scrisa si proba practica. Proba scrisa va contine intrebari din mecanica si codul rutier.
Data limita pentru depunerea dosarelor este 09.10.2006, ora 14.00.
2006-09-13 - Primaria Alunu - Festivalul Oltetului

In data de 22 septembrie 2006, in comuna Alunu se va desfasura a treia editie a Festivalului Oltetului. Evenimentul este organizat de Primaria comunei Alunu si de catre Consiliul Local al localitatii. Deschiderea oficiala a manifestarilor are loc la ora 9.00, dupa care va incepe competitia sportiva a elevilor. Dupa-amiaza se va disputa Trofeul Olteniei, urmat de decernarea premiilor. Festivalul Oltetului va fi onorat de prezenta la spectacolul de muzica populara, transmis in direct pe Televiziunea Favorit, de artisti de mare valoare precum Gheorghe Rosoga, Ion Ghitulescu, Cristian Turcu Preda, Nina Predescu, Radu Potoran, Maria Ghinea, Maria Militaru si altii. Spectacolul va fi urmat de un foc de artificii, iar dupa miezul noptii, cetatenii comunei Alunu si invitatii la acest eveniment se vor putea bucura de joc si voie buna in aer liber.

 

2006-09-13 - Primaria Alunu - Ocupare post sofer In urma concursului organizat de catre Primaria Alunu, in ziua de 13.09.2006 pentru ocuparea postului de sofer, acesta a fost ocupat de Roger Baluta, 39 ani, sat Coltesti.
2006-09-13 - Primaria Alunu - Concurs ocupare post excavatorist Datorita neprezentarii nici unui candidat pentru ocuparea postului de excavatorist, concursul pentru ocuparea acestui post se mana pentru data de 27 septembrie 2006, ora 12.00. Mai multe informatii se pot obtine la sediul Primariei din satul Igoiu, la numerele de telefon 0250.868002, 0250.868016, persoana de contact Daju Vasile.
2006-09-01 - Primaria Alunu - Concurs ocupare posturi Primaria comunei Alunu anunta concurs pentru ocuparea urmatoarelor locuri:
1. sofer auto
2. excavatorist.
Concursul va avea loc in data de 13 septembrie, ora 12.00 la sediul Primariei Alunu. Dosarele se depun pana la data de 12 septembrie, ora 14.00.
Detalii suplimentare se pot obtine la urmatoarele numere de telefon: 0250.860802 sau 868106, persoana de contact: Vasile Daju, viceprimar. 
2006-09-01 - Primaria Alunu - Achizitionare utilaj Primaria comunei Alunu intentioneaza sa achizitioneze un autoturism cu tractiune integrala, de preferinta de productie externa, cu motor diesel. Dorim garantie! Pentru relatii si depunerea ofertelor, va asteptam la sediul Primariei. Relatii suplimentare puteti obtine la nr. de telefon 0250.868002, sau nr. de fax 0250.868006.
english versionSummary
PRELUAREA MATERIALELOR - CONDITII
Custom Search
Materialele publicate pot fi preluate si postate pe internet, in site-uri, presa online sau alte tipuri de prezentare, in conditii normale prin RSS, Facebook, Twitter. Preluarea manuala consta in maxim 6 randuri si link de continuare pe materialul respectiv. Se va specifica Denumirea comunei cu link spre pagina ei. .
Hartile judetelor, provinciilor istorice si cele fizice ce insotesc prezentarile nu fac obiectul preluarii! .
Fotografiile marcate cu drepturi de autori pot fi preluate numai cu acordul autorilor! .
Se interzice modificarea continutului materialelor preluate.
Administrator portal

SUS
noutati


 
 
 
 
 
 
 
 

 
Portalul satelor logo sate SATE.RO
 
 
 
 
 
 
 
 
 ***||comuna, judet, provincie istorica, primarie, web, harta | Portalul comunelor este o enciclopedie web parte din Infogrupul comunitatilor si prezinta comuna, sate componente, comunitate locala, harta, judet si provincie istorica, primarie si consiliu local, turism si hoteluri, galerii foto! ***||Literatura Mircea BatranuLiteratura Mircea Batranu, Blogul de literatura prezinta în pagini separate Proiectul literar Pacatele vointei, Proiectul serial De vorba cu sotia mea, Proza scurta, literatura romantica si fantastica, schite, momente, scenarii, nuvele, povestiri, romane. ***||Poveste de pe net-3D Cartea iubirii; Proiectul literar Pacatele vointei. O poveste de dragoste nascuta pe net, despre dorinta, daruire, pasiune si iubire sub semnul runei Perthro ai al curcubeului! Intre agonie si extaz! ***||Nea Vasile si japonezul Cartea cunoasterii, Nea Vasile si japonezul, omul pamantului si omul lunii; cea mai mare descoperire a omenirii, despre secretul si dreptul pamantului! ***||Poker la Finisterre Cartea sperantei. Despre Calea vietii si Calea spiritului la capatul lumii, la Finisterre sub semnul runei Ansuz. Despre cea mai mare experienta a omenirii! ***||Carierista, cartea interzisa Cartea rostului! O carte despre razvratirea codului feminin si infernul lumii de azi! ***||Analistii Cartea Cautarii este un omagiu adus analistilor si cercetatorilor, celor ce gasesc portile spre civilizatia viitorului si se afla sub simbolul buddhist al „Nodului fara sfârsit”- shrivasta, al miracolelor universului si al vietii eterne. ***||Ciclopul, varanul si presedintele Cartea datoriei este o carte despre onoare sub semnul magic al heptagramei; ***||Pastile si tablete Mircea Batranu Pastile si tablete despre lumea de azi.

© 2006 - Comune.ro
Toate drepturile rezervate
Design si Programare Web
Digital ContrastDigital Contrast

eXTReMe Tracker


PageRank
Review comune.ro on alexa.com