Portalul comunelor www.comune.ro - Reclama ta aici - peste 25000 pagini
 
 
www.comune.ro - Portalul comunelor | Despre

Despre

Key:

portalul comunelor, infogrupul comunitatilor, despre, comune, pagini comunale, turism, rezervari online, biz-ro, soft-ro, web, gadget, resurse

 De la 1 iulie 2011
 Portalul comunelor www.comune.ro face parte din Infogrupul comunitatilor, o initiativa particulara pentru prezentarea si promovarea comunitatilor locale din Romania dar si din lume daca au legatura cu Romania. 
Infogrupul comunitatilor cuprinde:

portalul comunelor

Portalul comunelor  este o enciclopedie web care prezinta comuna, sate componente, comunitate locala, harta, judet si provincie istorica, primarie si consiliu local, turism si hoteluri, galerii foto !

+++
soft roMagazin soft si gadget
Soft-ro este magazin online pentru cumparare soft si gadget, audio, video, email, office si IT, games, web hosting, recomandari si business;

 

pagini comunale Pagini comunale
Revista online - prezinta obiective turistice si de mediu, comunitati si neamuri, personalitati, valori culturale, actiuni de interes, viata sociala si economica!
+++
turism rezervari onlineMagazin turistic
Biz-ro este magazin online pentru turism, calatorii si sport, rezervare hotel si bilete de avion, asigurare si pachet turistic, cadouri si servicii financiare, rent a car and house; Recomandari in turism'

 

Nota: Pana la 1 iulie 2011, Portalul comunelor www.comune.ro a prezentat comunele, orasele si municipiile la nivel de administratie locala. Membri erau primariile.
Dupa 1 iulie 2011 accesul privind prezentarea si promovarea este liber, respectand Termenii si conditiile stipulate si avand acordul Administratorului. Cei care prezinta o comuna, oras sau municipiu, au calitatea de sponsori si au o pagina proprie, numita Pagina Sponsorului, la fiecare comuna, oras, municipiu, unde isi pot prezenta activitatea. Detaliile privind drepturile sponsorilor sunt prezentate in [termeni] SPONSOR.
Prezentarea cuprinde date teritoriale, economice, sociale si administrative, insotite de galerie de imagini si tabele de valori. 
Datele din Titlu si hartile sunt furnizate de administratia portalului. 
Hartile judetelor sunt proprietatea administratorului. Nu le utilizati fara drepturi de utilizare de la admin. 
Portalul comunelor are o structura de tip arbore triplu, astfel incat prezinta: 

 • Romania --> 41 judete (+ Bucuresti) --> 3141 comune (orase si municipii);
 • Romania --> Provincii istorice --> Zone --> Trasee; Se realizeaza astfel peste 20, 000 pagini de prezentare.
 • Galerii foto: steme, steaguri, monumente, headere si foto. Parte din fotografii sunt ale unor renumiti fotografi, prezentati in [domeniul] COLABORATORI.
Suplimentar sunt oferite servicii si consultanta:
 1. Servicii:
  1. Harti la comanda
  2. Turism (rezervari, pachete)
  3. Solutii WEB
  4. Oportunitati
  5. Anunturi
  6. Hotarari C.L.
  7. Declaratii de avere ale angajatilor administratiei locale (se gasesc la pagina administratiei locale a comunei/ orasului/ municipiului);
 2. Consultanta:
  1. PROTECTIA MEDIULUI
  2. PROTECTIA PERSOANEI
  3. CALITATEA PRODUSULUI
  4. SOLUTII WEB
  5. PROIECTE
  6. CONSPECTE
Detaliile se gasesc la fiecare pagina de deschidere a capitolului respectiv. Accesul se poate face si prin motoarele de cautare atasate. Pentru orice sesizare sau problema cu portalul, va rugam sa accesati prin E-mail la office@comune.ro sau prin formularul existent la pagina Contact.
*****
Coordonator program-Constantin Oprescu
 
PRELUAREA MATERIALELOR - CONDITII
Custom Search
Materialele publicate pot fi preluate si postate pe internet, in site-uri, presa online sau alte tipuri de prezentare, in conditii normale prin RSS, Facebook, Twitter. Preluarea manuala consta in maxim 6 randuri si link de continuare pe materialul respectiv. Se vor specifica Titlul materialului, numele autorului, siteul www.comune.ro cu link spre el si data. .
Hartile judetelor, provinciilor istorice si cele fizice ce insotesc prezentarile nu fac obiectul preluarii! .
Fotografiile marcate cu drepturi de autori pot fi preluate numai cu acordul autorilor! .
Se interzice modificarea continutului materialelor preluate.
Administrator portal
noutati


 
 
 
 
 
 
 
 

 
Portalul satelor logo sate SATE.RO
 
 
 
 
 
 
 
 
 ***||comuna, judet, provincie istorica, primarie, web, harta | Portalul comunelor este o enciclopedie web parte din Infogrupul comunitatilor si prezinta comuna, sate componente, comunitate locala, harta, judet si provincie istorica, primarie si consiliu local, turism si hoteluri, galerii foto! ***||Literatura Mircea BatranuLiteratura Mircea Batranu, Blogul de literatura prezinta în pagini separate Proiectul literar Pacatele vointei, Proiectul serial De vorba cu sotia mea, Proza scurta, literatura romantica si fantastica, schite, momente, scenarii, nuvele, povestiri, romane. ***||Poveste de pe net-3D Cartea iubirii; Proiectul literar Pacatele vointei. O poveste de dragoste nascuta pe net, despre dorinta, daruire, pasiune si iubire sub semnul runei Perthro ai al curcubeului! Intre agonie si extaz! ***||Nea Vasile si japonezul Cartea cunoasterii, Nea Vasile si japonezul, omul pamantului si omul lunii; cea mai mare descoperire a omenirii, despre secretul si dreptul pamantului! ***||Poker la Finisterre Cartea sperantei. Despre Calea vietii si Calea spiritului la capatul lumii, la Finisterre sub semnul runei Ansuz. Despre cea mai mare experienta a omenirii! ***||Carierista, cartea interzisa Cartea rostului! O carte despre razvratirea codului feminin si infernul lumii de azi! ***||Analistii Cartea Cautarii este un omagiu adus analistilor si cercetatorilor, celor ce gasesc portile spre civilizatia viitorului si se afla sub simbolul buddhist al „Nodului fara sfârsit”- shrivasta, al miracolelor universului si al vietii eterne. ***||Ciclopul, varanul si presedintele Cartea datoriei este o carte despre onoare sub semnul magic al heptagramei; ***||Pastile si tablete Mircea Batranu Pastile si tablete despre lumea de azi.

© 2006 - Comune.ro
Toate drepturile rezervate
Design si Programare Web
Digital ContrastDigital Contrast

eXTReMe Tracker


PageRank
Review comune.ro on alexa.com