Portalul comunelor www.comune.ro - Reclama ta aici - peste 25000 pagini
 
 
www.comune.ro - Portalul comunelor | Termeni si conditii

Termeni si conditii

Key:

utilizare, continut, participanti, confidentialitate, drepturi de proprietate, costuri, membri, colboratori, consultanti, legalitate, drepturi de publicare

Din iulie 2011 
Termeni si conditii - Portalul comunelor 
Portalul comunelor www.comune.ro ofera informatii si servicii conform Termenilor si conditiilor de utilizare prezentate in acest capitol. Termenii si Conditiile serviciului vor respecta legislatia Romaniei. 
Scop 
Continut 
Participanti 
Acces 
Confidentialitate 
Drepturi de proprietate 
Preluarea materialelor 
Costuri 
Contact 

Portalul comunelor www.comune.ro este o enciclopedie web de prezentare, parte a Infogrupului comunitatilor, asa cum e prezentat in capitolul Despre
 1. Scop  - Scopul portalului www.comune.ro este de a oferi informatii corecte privind structura administrativa a Romaniei, insotita de datele geografice, istoria si specificul locurilor. Nivelul de prezentare cuprinde judete si comune, provincii istorice, zone si trasee, orase si municipii; de asemenea sunt postate servicii si consultanta, galerii foto ale unor renumiti fotografi prezentati in sectiunea numita COLABORATORI! Prezentarile sunt insotite de pagini ale autorilor, numiti Sponsori, persoane fizice, institutii sau administratia locala;
 2. Continut - Portalul comunelor este structurat pentru a oferi informatii si servicii asa cum sunt prezentate in pagina DESPRE. Paginile sunt descriptive si contin text, tabele de valori, coduri de identificare, imagini si linkuri spre materiale media. Paginile sunt insotite de harti, proprietatea administratiei www.comune.ro. GOOGLE TRANSLATE - ofera posibilitatea traducerii Portalului in limbile de circulatie internationala.
  • Pagina ROMANIA -DATE GENERALE ofera date statistice administrative ale tarii noastre.
  • Exista un sumar in Limba Engleza SUMMARY al prezentarii;
  • Structura de prezentare este stabilita de administratia portalului; Descrierea comunelor este insotita de o matrice de simboluri privind situatia si utilitatile existente; In paginile comunelor exista posibilitatea prezentarii administratiei locale, a Hotararilor consiliilor locale, a Declaratiilor de avere si a oportunitatilor de investitii!
  • PAGINILE INTERIOARE ALE FIECAREI SECTIUNI SE DESCHID CU O PREZENTARE SI CONDITIILE SPECIFICE SECTIUNII RESPECTIVE.
  • Relatia Administratiei cu membri se face prin Comunicate.
  • Portalul asigura servicii de Reclama.
 3. Participanti - Numai membri pot posta materiale in portal; Paginile si materialele sunt prezentate de catre administratia portalului, colaboratori si sponsori! Ei au calitatea de membri.
 4. Acces - Accesul publicului este liber Accesul membrilor pentru modificarea si completarea datelor se face prin username si parola; NOUTATI -Noutatile sunt postate intr-o pagina cu acces din butonul NOUTATI - NEWS!
 5. Confidentialitate - In Portalul comunelor www.comune.ro sunt prezentate institutii si persoane astfel: Institutii –ale comunitatii locale si centrale prezentate prin denumire, atributii, persoane si date de contact, anunturi si comunicate.Toate aceste date sunt publice. Persoane- cu si fara functii publice, prezentate cu nume ,profesii, functii si atributiuni, date de contact, eventual fotografie; unele persoane pot fi prezentate cu ganduri si optiuni, cu membri familiei, cu preferinte in diverse domenii. Uneori, in corespondenta sau in formulare se vor solicita diverse alte informatii persoanelor, cum ar fi numere de telefon si adresa, data si locul nasterii, evenimente familiale, date privind veniturile, alte date ce tin de viata privata a persoanei. Aceste date tin strict de administrarea site-ului si nu vor fi comunicate altei parti fara acordul persoanei in cauza. Confidentialitatea acestor date se extinde si asupra persoanelor ce au calitatea de colaboratori si membri admin-ului. Utilizarea datelor cu caracter personal este in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor. Responsabilitatea materialelor postate revine sponsorului paginii si autorului;Atunci cand va creati contul sau intrati in corespondenta cu noi, avem posibilitatea sa identificam IP-ul calculatorului dvs. Aceasta ramane ca o informatie a admin-ului. Fotografiile sunt marcate cu sigla site-ului pentru a nu fi utilizate ca postate in alte site-uri. Aceasta nu inseamna ca nu pot fi copiate si prelucrate, administratia portalului neavand posibilitatea unei astfel de protectii si prin urmare neavand responsabilitati in astfel de operatiuni. Anunturile si imaginile postate in site vor fi validate de catre administratie. Anunturile cu caracter rasist, xenofob, porno, precum si altele interzise de lege, nu vor fi validate. Anunturile cu caracter de propaganda politica vor fi atent monitorizate. Admin-ul nu poate fi facut raspunzator pentru informatiile si modul lor de prezentare, furnizate de participantii la portal. Transmiterea de informatii catre autoritati se va face cu respectarea prevederilor legale. In cazul in care actiunile si activitatile dvs contravin termenilor si conditiilor prevazute de administratorul site-ului, veti fi atentionati si apoi radiati din site fara o instiintare prealabila. Acest lucru e valabil si pentru anunturile postate. Parola si contul - Cand devii membru al site-ului, primesti un cont si-ti stabilesti o parola.Responsabilitatea confidentialitatii contului si parolei va revine in totalitate. Exista magazine online cu diverse articole de vanzare si cu acces prin bannerele postate in site! Administratia site-ului nu acorda nici un fel de garantie la bunurile si serviciile cumparate sau obtinute folosind acest serviciu cu exceptia celor direct specificate.
 6. Drepturi de proprietate - Continutul portalului este protejat de Legea dreptului de autor. De asemenea siglele Portalului comunelor, continutul articolelor si hartile prezentate· Va rog sa respectati drepturile de autor! Toate drepturile revin Administratiei portalului. FOTOGRAFIILE-Fotografiile sunt publicate cu acordul proprietarilor si in conditiile solicitate de fiecare autor sau proprietar. Nu puteti prelua spre publicare aceste fotografii fara acordul proprietarilor. Preluarea spre publicare Materialele pot fi preluate spre publicare in conditiile mentionarii sursei www.comune.ro si fara a utiliza hartile si/sau fotografiile.
 7. Preluarea materialelor - Materialele publicate pot fi preluate si postate in alte siteuri in conditiile publicarii a maxim 10 randuri si link de continuare pe materialul respectiv in Portalul comunelor www.comune.ro. Se va specifica Denumirea materialului, numele autorului, siteul www.comune.ro si data. Se interzice modificarea continutului materialelor.
 8. Costuri - Prezentarea este gratuita iar continutul materialelor este stabilit de catre sponsor sau autor!
 9. Contact, reclamatii si sesizari : Pentru orice sesizare sau problema cu portalul, va rugam sa accesati prin: E-mail la office@comune.ro sau prin formularul existent la pagina Contact. 

 

PRELUAREA MATERIALELOR - CONDITII
Custom Search
Materialele publicate pot fi preluate si postate pe internet, in site-uri, presa online sau alte tipuri de prezentare, in conditii normale prin RSS, Facebook, Twitter. Preluarea manuala consta in maxim 6 randuri si link de continuare pe materialul respectiv. Se vor specifica Titlul materialului, numele autorului, siteul www.comune.ro cu link spre el si data. .
Hartile judetelor, provinciilor istorice si cele fizice ce insotesc prezentarile nu fac obiectul preluarii! .
Fotografiile marcate cu drepturi de autori pot fi preluate numai cu acordul autorilor! .
Se interzice modificarea continutului materialelor preluate.
Administrator portal
noutati


 
 
 
 
 
 
 
 

 
Portalul satelor logo sate SATE.RO
 
 
 
 
 
 
 
 
 ***||comuna, judet, provincie istorica, primarie, web, harta | Portalul comunelor este o enciclopedie web parte din Infogrupul comunitatilor si prezinta comuna, sate componente, comunitate locala, harta, judet si provincie istorica, primarie si consiliu local, turism si hoteluri, galerii foto! ***||Literatura Mircea BatranuLiteratura Mircea Batranu, Blogul de literatura prezinta în pagini separate Proiectul literar Pacatele vointei, Proiectul serial De vorba cu sotia mea, Proza scurta, literatura romantica si fantastica, schite, momente, scenarii, nuvele, povestiri, romane. ***||Poveste de pe net-3D Cartea iubirii; Proiectul literar Pacatele vointei. O poveste de dragoste nascuta pe net, despre dorinta, daruire, pasiune si iubire sub semnul runei Perthro ai al curcubeului! Intre agonie si extaz! ***||Nea Vasile si japonezul Cartea cunoasterii, Nea Vasile si japonezul, omul pamantului si omul lunii; cea mai mare descoperire a omenirii, despre secretul si dreptul pamantului! ***||Poker la Finisterre Cartea sperantei. Despre Calea vietii si Calea spiritului la capatul lumii, la Finisterre sub semnul runei Ansuz. Despre cea mai mare experienta a omenirii! ***||Carierista, cartea interzisa Cartea rostului! O carte despre razvratirea codului feminin si infernul lumii de azi! ***||Analistii Cartea Cautarii este un omagiu adus analistilor si cercetatorilor, celor ce gasesc portile spre civilizatia viitorului si se afla sub simbolul buddhist al „Nodului fara sfârsit”- shrivasta, al miracolelor universului si al vietii eterne. ***||Ciclopul, varanul si presedintele Cartea datoriei este o carte despre onoare sub semnul magic al heptagramei; ***||Pastile si tablete Mircea Batranu Pastile si tablete despre lumea de azi.

© 2006 - Comune.ro
Toate drepturile rezervate
Design si Programare Web
Digital ContrastDigital Contrast

eXTReMe Tracker


PageRank
Review comune.ro on alexa.com